fbpx
 

Τα Έργα Μας

Για το έργο αυτό, έχουν επιλεγεί όμορφα και λειτουργικά έπιπλα, όπως σταθμοί εργασίας με ακουστικές οθόνες γραφείου, ακουστικοί τοίχοι και κρεμαστά πάνελ, τηλεφωνικοί θάλαμοι, εργονομικές καρέκλες και Booth για συναντήσεις σε προσεκτικά επιλεγμένους χρωματικούς συνδυασμούς.

Ακουστική & Ευεξία

AON Solutions Ltd

Η ιδέα του έργου ήταν να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας με ακουστική άνεση, όπου η λειτουργικότητα θα συνδυαζόταν με την απόδοση. Ένας χώρος δηλαδή, που θα υποστηρίξει, θα παρακινήσει και θα εμπνεύσει τους εργαζόμενους αλλά παράλληλα θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα και την ικανοποίησή τους.

Εργονομία & Αισθητική

METROPOLIS MALL

Ένα ακόμη έργο υλοποιήθηκε με επιτυχία από την ομάδα του TITAN OFFICE, καθώς τους ζητήθηκε να εξοπλίσουν με έπιπλα γραφείου τον Διαχειριστικό Χώρο Γραφείου για το METROPOLIS MALL @ LARNACA.

Κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού και της εγκατάστασης του έργου συμπεριλήφθηκαν διευθυντικά γραφεία, Υποδοχή, Συνεδριακοί χώροι, σταθμοί εργασίας, Καρέκλες και ερμάρια.

Χρησιμοποιήθηκαν πολλαπλοί συνδυασμοί προσαρμοσμένων σε σχήμα ή μονών πουφ για τη δημιουργία μιας περιοχής κατάλληλης για οποιαδήποτε χρήση σε διαφορετικές περιπτώσεις.

Λειτουργικός Χώρος

American University of Cyprus

Το AMERICAN UNIVERSITY ΚΥΠΡΟΥ, το οποίο ιδρύθηκε πρόσφατα στη νέα πανεπιστημιούπολη Λάρνακας, ανέθεσε στην ΤΙΤΑΝ OFFICE την επίπλωση του κοινόχρηστου χώρου.

Ανακαίνιση Γραφείου

GRANT THORNTON

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του έργου και τις οδηγίες του αρχιτέκτονα, η επιλογή των επίπλων πρέπει να ικανοποιεί τόσο την αισθητική όσο και τη λειτουργικότητα του χώρου, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της ευημερίας και της απόδοσης των εργαζομένων.

Επιλέχθηκε προσεκτικά μια μεγάλη ποικιλία από διευθυντικά γραφεία, θέσεις εργασίας, καθίσματα και διπλά γυάλινα διαχωριστικά από το πάτωμα μέχρι την οροφή, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιήσαμε εργονομικές καρέκλες για να υποστηρίξουμε την άνεση και την ευημερία των εργαζομένων.

Άνεση & Ευημερία

V-SHIPS

Η ρύθμιση επίπλων ανοιχτού χώρου είναι πάντα ένα δύσκολο έργο, καθώς πρέπει να πληρούνται ορισμένες απαιτήσεις. Είναι ένα μέρος όπου οι εργαζόμενοι πρέπει να μπορούν να επικεντρώνονται πλήρως στα καθήκοντά τους, αλλά ταυτόχρονα η συνεργασία και η επικοινωνία με άλλους συναδέλφους είναι εξίσου σημαντικές για την καθημερινή τους απόδοση.

Kύρος & Eπιβλητικότητα

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Ένα διευθυντικό γραφείο είναι ένας χώρος στον οποίο κάθε έπιπλο γραφείου πρέπει να αναδεικνύει την προσωπικότητα και το στάτους του διευθυντικού στελέχους. Ο σχεδιασμός και η επιλογή κορυφαίων υλικών τόσο για τα γραφεία όσο και για τα καθίσματα είναι σημαντικές ανάγκες για να ικανοποιηθούν, επομένως η πρότασή μας για το μοντέλο PRESIDENT ήταν η ιδανική επιλογή για τον πελάτη μας.

Οι ευθείες γραμμές και η στιβαρή κατασκευή του νέου γραφείου PRESIDENT συμβάλλουν στην δημιουργία επαγγελματικού χώρου με κύρος και επιβλητικότητα.

Με χωρητικότητα 7.198 θέσεων, είναι το νεότερο γήπεδο στην Κύπρο.

Καθίσματα Γηπέδου

ΣΤΑΔΙΟ AEK ARENA

Η ΤΙΤΑΝ OFFICE έχει κληθεί δύο φορές για να τοποθετήσει τα καθίσματα του σταδίου στην αρχή και στην συνέχεια τα καθίσματα VIP με συγκεκριμένες τεχνικές οδηγίες και προδιαγραφές.

Σχέδιο open plan & προμήθεια επίπλων

NEXTERS

Η TITAN OFFICE κλήθηκε να σχεδιάσει ένα μοντέρνο και λειτουργικό γραφειακό χώρο με λύσεις διαμορφωμένες για τις δυνατότητες της NEXTERS να συνδυάζει αισθητική και εργονομία ενός χώρου που εμπνέει και δημιουργεί αίσθημα χαλάρωσης και ψυχαγωγίας για τους εργαζόμενους. Ένα άνετο εργασιακό περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοι έχουν τις ιδανικές συνθήκες για δημιουργία.

Η TITAN OFFICE παρείχε αποκλειστική γκάμα προϊόντων συμπεριλαμβανομένων θέσεων εργασίας, θαλάμων εργασίας, καναπέδες ακουστικής, πουφ, καθίσματα και έπιπλα γραφείου, σκαμπό και καρέκλες επισκεπτών.

Το σχέδιο χαρακτηρίζεται από καθαρές, κομψές γραμμές χωρίς περιττά στοιχεία: μαύρο, άσπρο και γκρι είναι τα κυρίαρχα χρώματα. Το γραφείο αντανακλά το στυλ της εταιρείας – όχι μόνο οπτικά αλλά και στην ευελιξία του.

Κομψό & Μοντέρνο

UNICAF

Τα γραφεία του πελάτη είχαν πάνω από 100 σταθμούς εργασίας, με πολύ χώρο για δημιουργικότητα και επιλογές για συναντήσεις. Στο μεγάλο αυτό έργο αξιοποιήσαμε την ευρεία γκάμα προϊόντων της TΙΤΑΝ για να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που ανταποκρίνεται σε όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις της εργασίας.

Απλότητα & Λειτουργικότητα

DELFI PARTNERS & COMPANY

Η απλότητα και η λειτουργικότητα ήταν τα βασικά ζητούμενα του έργου. Μία συλλογή από τα κατάλληλα έπιπλα, όπως καναπέδες, υποδοχή, σταθμοί εργασίας και εργονομικά καθίσματα επιλέχτηκαν από την ομάδα της Titan, εκπληρώνοντας τις προϋποθέσεις του σχεδιασμού.

Επιπλέον, προσθέτοντας αισθητικά χαρακτηριστικά καταλήξαμε στην δημιουργία ενός ιδανικού εργασιακού χώρου που υποστηρίζει την αποτελεσματικότητα ολόκληρου του οργανισμού, διασφαλίζοντας την άνεση κάθε εργαζομένου.

Η χρήση κόκκινου και μαύρου έχει
δώσει μία νέα διάσταση στο χώρο

Ολοκληρωτική αλλαγή

HF MARKETS

Οι Titan Experts σχεδίασαν από την αρχή τα γραφεία της HF Markets, κορυφαίας εταιρείας Forex. Δείτε το έργο.

Άνεση και περιβάλλον

BREAST CENTER

Μία γεύση από μωβ μεταμόρφωσε τους εσωτερικούς χώρους του Breast Center. Δείτε ένα από τα πιο όμορφά μας έργα.

Μωβ, άνετα καθίσματα
σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον

Αποτελεσματικά γραφεία ανοιχτού χώρου
μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα των εργαζομένων

Εντελώς νέα και πρωτότυπα

EUROLIFE

Γραφεία ανοιχτών χώρων, συστήματα αρχειοθέτησης, γραφεία συναντήσεων, όλα σχεδιασμένα και επιπλωμένα από την Titan Office.

Ξύλινη Πολυτέλεια

AuditWorld

Το ξύλο παρέχει μία αίσθηση πολυτέλειας στην AuditWorld και η Titan Office παρείχε τη λύση.

Το ξύλο είναι δύσκολο υλικό
αν δεν χρησιμοποιηθεί σωστά

Μοντέρνα καθίσματα
αμφιθεάτρου

Η σωστή εκπαίδευση

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Ο σχεδιασμός αμφιθεάτρων και τα καθίσματα είναι ειδικότητα της Titan Office και η εφαρμογή τους στο Πανεπιστήμιο Κύπρου το αποδεικνύει.

Ένα νέο look

KODI

Διάφανα, γυάλινα γραφεία που ταιριάζουν με γυάλινα διαχωριστικά και παρέχουν ένα νέο, ανανεωμένο look.

Τα γραφεία ανοιχτών χώρων έχουν ένα
νέο, ανανεωμένο look με γυάλινα γραφεία

που δίνουν στο Κολλέγιο
μοντέρνο σχέδιο

Υποδοχή και αμφιθέατρο

KES COLLEGE

Τα γραφεία του KES College έχουν αναβαθμιστεί και εκμοντερνιστεί από την Titan Office.

Νέα γραφεία, νέο look

LEAD

Τα γραφεία της Lead Capital Markets έχουν μοντέρνο look με λίγο χρώμα

μεγιστοποιώντας την παραγωγικότητα
και την αποτελεσματικότητα του προσωπικού της Lead Capital Markets